Aurora Estaten kesä

Aurora Estaten kesä

Olemme saaneet nauttia upeasta kelistä ja lämmöstä jo 3 viikon ajan ja terassimme on ollut ahkeralla käytöllä. Olet varmasti samaa mieltä siitä, että Aurora Estaten terassi on kylän upeammalla paikalla. Kuvittele, että voit nauttia illallisen järven rannalla ja tunnelma on kuin Välimerellä!

Ravintolassamme on happy hour klo 17:00-18:00.  Siihen aikaan voit nauttia meidän talon viinejä edulliseen hintaan ja 3 ruokalajin illallisen hintaan 29€. Meidän talon viinit todella edustavat Aurora Estatea. Contessa Rosa 2012 rose kuohuviiniä ei saa mitään muualta Suomesta. Tähän upeaan Alta Langaan on lisätty vuoden 1967 baroloa, ja siitä tulee sen kaunis väri! Kaikki annoksemme ovat käsityötä ja raaka-aineissa vaalimme eettisyyttä sekä laatua.

Näin lämpimästä kesästä ei ole nähty Suomessa 100 vuoteen, nyt on aika nauttia siitä! Syödään ulkona, nautitaan kylmästä juomasta ja hyvästä ruuasta sekä pitkistä valoisista illoista. Aurora Estate on auki vielä kahden viikon ajan tiistaista lauantaihin klo 17:00-21:00. Tervetuloa herkuttelemaan tai vaikka drinkille!