Oktoberfest 2018

On taas aika juhlia kesän päätöstä Aurora Estaten rannassa. Luvassa musiikkia, tanssia, tulta, perinteitä ja herkullista ruokaa!

Viimevuoden Oktoberfesteissä näimme upeita asuja, ja pukukilpailun voiton vei paikallinen pariskunta. On taas aika kaivaa nahkahousut esille and party like a rockstar!

Taphtumaan ei ole sisäänpääsymaksua!

Tärkein ohje Oktoberfest mekosta: solmu nimittäin kertoo kannattaako joku jättää rauhaan, vai olisiko sinulla kenties mahdollisuus tähän kaunottareen. Ole siis tarkkana kenelle flirttailet, tai naisena, miten essusi solmit!

SADONKORJUU 2017
Solmu vasemmalla.

Solmu vasemmalla.

 Solmu vasemmalla tarkoittaa hyvää onnea, hän on nimittäin sinkku.

Parhaat iskurepliikit siis mukaan!

Solmu oikealla.

Solmu oikealla.

Solmu oikealla. Ole tarkkana, tämä tarkoittaa, että tyttö on varattu tai jopa naimisissa. Välttyäksesi litsarilta jätä flirttailu tässä kohtaa väliin.
Solmu edessä keskellä.

Solmu edessä keskellä.

Solmu keskellä ei tarkoita vaikeasti selitetettävä suhde, asumiserossa  tai muutakaan epämääräistä parisuhdetilannettä. Tämä on perinteinen tapa kertoa, että on Neitsyt.
Solmu takana.

Solmu takana.

Tälle on kaksi vaihtoehtoa. Hän on joko tarjoilija tai leski.
Tentipi

Tentipi

Pihallamme on upea  Tentipi teltta johon tulee baari ja esiintyjä. 100 vuotias Pirtti muuntautuu olut tuvaksi. Tarjolla sadonkorjuu herkkuja, joten näille festareille tosiaan kannattaa matkustaa kauempaakin!
Ruoka

Ruoka

Paikanpäällä Oktoberfest herkkuja,

Saslikkia, hapankaalia, bratwurstia, pretzel tankoja…

Lisää infoa tulossa kesällä 2018

Mistä Oktoberfest asu?

Mistä Oktoberfest asu?

Oktoberfest asuja voi ostaa monestakin paikkaa, haluatko ydhen illan kokonaisuuden tai ehkäpä aloittaa uuden perinteen? Meidän puvut on tilattu suoraan Saksasta Oktoberfest sivuilta. Puvut ovat laadukkaita ja voimme käyttää niitä joka vuosi uudestaan. Muistakaa tutkia tapahtuman ”pukukoodia”, solmulla on tärkeä merkitys! Unohtakaa Tinder, pian pääset ihan livenä tsekkaamaan kylän sinkut;)

Tässä muutama linkki sivuille, mistä voit tilata oman asusi!

Oktoberfest asu saksasta

Naamiaisasu.fi

Klingel

ON AIKA KAIVAA OKTOBERFEST ASUT TAAS KAAPISTA JA SUUNNATA KOHTI YLLÄSTÄ! ENSIMMÄISET OKTOBERFESTIT YLLÄKSELLÄ ONNISTUIVAT TÄYDELLISESTI, JA NYT EMME MALTA ODOTTAA SEURAAVIA! NÄHDÄÄN 9.9 KLO 17:00 YLLÄSJÄRVEN RANNALLA!

RAKKAUDELLA SIRLY JA HEIDI

Oktoberfest in German