Villiä joulua fine dining

Villiä joulua fine dining

 Villiä Joulua 2018!

 

Talon leipää ja kuusivoita.

Meidän ihana työntekijä Milja toi keittiöömme -50 luvulta peräisin olevan juuren jonka hän oli saanut mummoltansa. Me olemme kehittäneet oman reseptin sen ympärille ja sellainen on  Aurora Estaten leipä.

Siikaa

Joulupöydässä pitää olla kalaa! Käytämme villiä suomalaista siikaa joka on maultaan raikas ja puhdas. Tässä annoksessa on myös piimää, mätiä, mummon kurkkua, krutonkeja ja tilliä. Yksinkertaista mutta jännittävää!

Poroa

Lapin upein raaka-aine! Poromme tulevat ihan läheltä, Ruotsin puolelta. Näin puhtaan raaka-aineen syö vaikka raakana, ja niin me tehdään jouluna. Poro tartar, aitoa tryffeliä, tattimajoneesia, punajuurta, sipulia, luomu keltuaista!

Villisikaa, eli villiä sikaa.

Suomalainen ei joulua vietä ilman kinkkua, ja tämä se vasta herkullinen kinkku onkin! Ruotsista villiä, villiä sikaa, kauden kasviksia josta lautasella on tietenkin nauris ja lanttu.

Omena.

Suomalaista paahdettua ja karamelisoitua omenaa, valkosuklaata ja talon jäätelöä.

60€/hlö

 

Kattaukset 17:00 ja 20:00. Varaa pöytäsi info@auroraestate.fi!