Aurora Estate Logo

AURORA ESTATE – YSTÄVYKSET

Aurora Estaten omistaa kaksi nuorta naista jotka päättivät toteuttaa unelmansa! Olemme suunnitelleet konseptin ja päärakennuksen alusta alkaen ja se varmasti näkyy ja maistuu. Rakastamme pientä Boutique hotelliamme ja erityisen paljon nautimme siitä, kun voimme hemmotella asiakkaitamme. ” Etsi meidät, hemmottelemme sinut piloille” on sloganimme!
MEILLÄ ON AINA OLLUT YHTEINEN VISIO

Olemme olleet ystäviä jo vuosia ennen yrityksen perustamista, mutta mikä tärkeintä, olemme työskennelleet yhdessä. Huomasimme hyvin nopeasti, että yhteistyömme toimi ja molemmilla on erinomainen paineensietokyky. Halusimme rakentaa jotain uutta, modernia mutta kunnioittaa Lappia ja erityisesti ympäristöä jossa olemme. Aurora Estate on kahden naisen unelma jota olemme nyt toteuttaneet neljän vuoden ajan.

Heidi Seikkula toimii yrityksemme toimitusjohtajana ja huolehtii hotellista sekä ravintolan salista. Hän huolehtii myös siitä, että unelmasi loma on suunniteltu hyvin jo ennen kuin saavut meille. Heidi on järjestänyt yli kymmenet täydelliset häät, monet kosinnat, firman kokoukset sekä useita juhlia. Hän huolehtii siitä, että saavuttuasi paikalle, sinulla on sukset odottamassa, parhaat safarit varattuna ja sinun tehtäväsi on nauttia. Voit tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä lomaan. Koska tämä on sinun lomasi, ja olet odottanut sitä pitkään.

Sirly Schinmann vastaa ravintolan keittiöstä. Hänen taiteellisuutensa näkyy annosten esille panossa sekä ruokien suunnittelussa. Sirly valitsee raaka-aineet satokauden mukaan ja eettisyys on tärkeä molemmille yrittäjille, myös viineissä ja kahvissa. Hänelle on tärkeää annosten suunnittelussa yllätyksellisyys, mutta ennen kaikkea maku. Sirly tekee paljon myös yksityiskokin työtä sekä C-more urheilukanavalla ruokaosioita. Hänet voit nähdä Alpeilla- sekä keilailu ohjelmissa. Saatat muistaa Sirlyn Suomen ensimmäisestä MasterChef ohjelmasta jossa hänen sijoituksesta oli kolmas.

Kun astut Revontulten tilalle, voit jättää muun maailman taaksesi ja keskittyä nauttimaan lomastasi, oli vierailusi vain lyhyt tuokio kahvikupin äärellä, tai viikon loma pienessä hotellissamme.

TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

Rakkaudella,
Heidi & Sirly