Aurora Estate Logo

AURORA ESTATE – YSTÄVYKSET

Aurora Estaten omistaa kaksi nuorta naista jotka päättivät toteuttaa unelmansa! Olemme suunnitelleet konseptin ja päärakennuksen alusta alkaen ja se varmasti näkyy ja maistuu. Rakastamme pientä Boutique hotelliamme ja erityisen paljon nautimme siitä, kun voimme hemmotella asiakkaitamme. ” Etsi meidät, hemmottelemme sinut piloille” on sloganimme!
MEILLÄ ON AINA OLLUT YHTEINEN VISIO

Olemme olleet ystäviä jo vuosia ennen yrityksen perustamista, mutta mikä tärkeintä, olemme työskennelleet yhdessä. Huomasimme hyvin nopeasti, että yhteistyömme toimi ja molemmilla on erinomainen paineensietokyky. Halusimme rakentaa jotain uutta, modernia mutta kunnioittaa Lappia ja erityisesti ympäristöä jossa olemme. Aurora Estate on kahden naisen unelma jota olemme nyt toteuttaneet neljän vuoden ajan.

Heidi Seikkula toimii yrityksemme toimitusjohtajana ja huolehtii hotellista sekä ravintolan salista. Hän huolehtii myös siitä, että unelmasi loma on suunniteltu hyvin jo ennen kuin saavut meille. Heidi on järjestänyt yli kymmenet täydelliset häät, monet kosinnat, firman kokoukset sekä useita juhlia. Hän huolehtii siitä, että saavuttuasi paikalle, sinulla on sukset odottamassa, parhaat safarit varattuna ja sinun tehtäväsi on nauttia. Voit tuntea olosi turvalliseksi ja keskittyä lomaan. Koska tämä on sinun lomasi, ja olet odottanut sitä pitkään.

Heidi Seikkula omistaa myös konsultointi yrityksen ” Lappi on Lifestyle”. Ole rohkeasti yhteydessä jos kaipaat apua vanhan tai uuden yrityksen kanssa.

Sirly Ylläsjärvi vastaa ravintolan keittiöstä. Hänen taiteellisuutensa näkyy annosten esille panossa sekä ruokien suunnittelussa. Sirly valitsee raaka-aineet satokauden mukaan ja eettisyys on tärkeä molemmille yrittäjille, myös viineissä ja kahvissa. Hänelle on tärkeää annosten suunnittelussa yllätyksellisyys, mutta ennen kaikkea maku.

Sirly on kilpaillut MasterChef 2011 kisassa, MasterChef professionals 2021 Sekä Diili ohjelmassa jossa hän oli kaikissa ohjelmissa semifinaalissa. Voit olla yhteydessä markkinointiin tai sosiaalisen mediaan liittyen Sirlyyn.

Kun astut Revontulten tilalle, voit jättää muun maailman taaksesi ja keskittyä nauttimaan lomastasi, oli vierailusi vain lyhyt tuokio kahvikupin äärellä, tai viikon loma pienessä hotellissamme.

TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

Rakkaudella,
Heidi & SirlyAURORA ESTATEN HISTORIA

Aloitimme Aurora Estaten suunnittelun joulukuussa 2014 pohjapiirustuksista. Olemme itse suunnitelleet koko paikan sisustuksen.

Hirret ovat lähtöisin Keski-Suomesta, Parkanosta 1800-luvulta peräisin olevasta hirsitalosta. Hirsistä piti tulla rakennuksen kehikko, mutta se jäi liian pieneksi, joten hirret käytetiin sisustuselementteinä, ulkovuoraus on tuppilautaa.

Ravintolan pöydät ovat Aleksin tekemät. Baaritiski, huoneiden yöpöydät sekä vaaterekit ovat Oscarin ja Brianin tekemiä.

Päärakennus on valmistunut marraskuussa 2015 ja avattu 12.12.2015. Rakennuksessa on 50 paikkainen ravintola, 7 hotelli huonetta (14+2 vuodepaikkaa).

Pihalla on Jussan pirtti, jossa 20 paikkainen tilausravintola/ kokoustila. Pirtti toimii myös saunan tukikohtana, saunamaailmastamme löytyy sähkösauna (pirtillä suihkuineen), ulkona on savusauna ja jacuzzi. Savusauna ja pirtti ovat olleet nykyisellä paikallaan 15 vuotta, mutta ovat n. 100 vuotta vanhoja ja tuotu paikalle n. 100 km säteeltä.

8.11.2018 Aurora Estate voitti palkinnon ”paras uusi boutique hotelli Euroopassa”.