Aurora Estate Logo

“Aurora Estaten ruoka on lähiruokaa ja raaka-aineet eettisistä lähtökohdista. Puhdas luonto ja sen maut ovat tärkeässä asemassa lautasella. Myös viinien osalta noudatetaan samaa ideologiaa. Pohjoisen herkut näyttäytyvät Aurora Estaten menussa modernilla tavalla: villiyrtteinä, riistalihana ja tuoreena kalana. Esimerkiksi ruokalistan hauet on pääsääntöisesti itse kalastettu Ylläsjärvestä.

Ruokalista on lyhyt, mutta sitäkin herkullisempi. Kaikki valmistetaan käsityönä sesongin parhaista raaka-aineista ja rakkaudelle koottuja vaihtoehtoja on kaksi: pidempi viiden ruokalajin kokonaisuus sekä hieman lyhyempi elämys, joka kattaa alku-, pää- ja jälkiruoan. Inspiraatiota annoksiin on haettu myös lapsuuden mauista. Mummon valmistama ohramuusi oli Sirlyn suurinta herkkua lapsena. Tätä puikuloista, ohrasta ja poronsilavasta valmistuvaa makumuistoa on tarjoiltu asiakkaille poron lisukkeena ja palaute oli ylistävää. Herkkien ja hurmaavien makujen lisäksi ruoka ravintolassa on valtavan kaunista – täällä annokset ovat kuin taideteoksia lautasella. Näistä asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi nauttimaan yhtä sydämellisesti kuin kylään omaan kotiin.”

 

Meille voit tulla myös aamiaiselle hotellimme ulkopuolelta, aukiolojemme puitteissa.
Hinta 25€/hlö, varaukset tehtävä vähintään 24h ennakkoon.

 

Varaa pöytä

 

 Ilmoitattehan ystävällisesti jo varausta tehdessänne kaikista rajoitteista, niin pystymme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Mikäli allergiaa ei ole ennalta ilmoitettu, niin pystymme erittäin rajallisesti huomioimaan tätä paikan päällä.

Arvoisa asiakas, kiitos kun valitsitte meidän ravintolamme.
Rakkaudella Aurora Estaten tiimi.

 

  • Aurora Estaten ravintolan uudistettu sali